A învăța cum să crească lucerna verde la domiciliu este o decizie care se va dovedi util pentru tine, deoarece cultivarea lucerna verde pe cont propriu și stoarcere-l pentru a obține băutura bogat de nutrienți mai va avea un impact profund asupra ta și starea de sănătate a familiei tale.

După cum probabil știți deja, lucerna verde contine o multitudine de substante nutritive, sub formă de minerale, vitamine si enzime. Deosebit, constitutiv sau cel mai puternic este o substanță numită clorofilă care unii numesc sângele plantei. Este foarte similar cu hemoglobina din sânge și corpurile noastre transforma cu ușurință clorofila in hemoglobina. În acest fel, clorofila este foarte benefic pentru construirea hemoleucograma. Dar ea are, de asemenea, alte beneficii interesante; cum ar fi proprietățile sale detoxifiante puternice și consolidarea sistemului imunitar.

lucerna-verde-1

Înainte de a începe să învețe cum să crească lucerna verde la domiciliu, trebuie să dobândească unele elemente. Nu fi îngrijorat, probabil le aveți deja în casa ta.

Veți avea nevoie de un fel de plat tavă cu găuri în partea de jos, unele de sol vegetal de calitate care pot fi cumpărate foarte ieftin, un îngrășământ organic, astfel încât lucerna verde ta crește într-o instalație de nutrienti, fructe de padure de calitate, o zona bine luminata de casa ta și de un aspersor sticlă.

Acum, că aveți toate aceste elemente sub control, să începem să învățăm cum să crească lucerna verde la domiciliu!

Procesul începe cu pregătirea corespunzătoare a fructe de padure. Acestea ar trebui să fie clătite bine cu apă rece pentru a îndepărta orice impurități apoi lăsat peste noapte într-o cană plină cu apă.

În timp ce de fructe de padure sunt de înmuiere de apă în sus, ar trebui să se pregătească tava de garnitură de jos cu hârtie, pentru a preveni micile rădăcinile lipirea prin orificiile tăvii. Acum, că ai făcut asta, se adaugă câteva pământ amestecat cu îngrășământ și umezită. Nu umpleți tava; nivelul solului ar trebui să fie un centimetru și jumătate adâncime.

Când fructe de padure au fost înmuiate timp de opt la zece ore, scoateți-le din apa si se presara peste tot solul fertilizat. Acum, ia niște sol și ușor acoperi de fructe de padure cu ea. Umeziti sol ceva mai mult și de a folosi ziare vechi pentru a acoperi tava și lăsați-l așa pentru o zi.

Urmatoarea zi ia de ziare și umezi din nou solul și se acoperă cu ziare. Repetați acest proces până la mici frunze de culoare verde începe în curs de dezvoltare din stratul superior de sol, iar apoi scoateți documentele de bine. Acest lucru previne păsările din ronțăind fructe de padure dumneavoastră, precum și blocuri de lumina soarelui, deoarece procesul de germinare nu are nevoie de lumina soarelui și se poate face rău, chiar fructe de padure.

Etapa finală în procesul de învățare cum să crească lucerna verde la domiciliu este tehnica de udare corespunzătoare. Utilizați aspersoare sticlă de apă lucerna verde. Prea multă apă va permite creșterea de mucegaiuri și tu nu vrei asta. Doar folosi aspersoare de două ori pe zi și vei fi bine.

docservis.com.ua
militarycenter.com.ua/
pillsbank.net/
endorphone.com.ua/
www.remmat.com.ua/
endorphone.com.ua
poliv.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *