Sucul de lucerna verde este în creștere în popularitate și cu un motiv foarte bun, e doar grâu copil, crescut și stoarse, dar este una dintre cele mai naturi sucuri powerpacked.

“Nu e mâncarea din viata ta, e viața în mâncarea ta”

Pentru mai multe informatii: http://www.cerasus.ro/lucerna-mama-tuturor-plantelor/

lucerna-verde-2

Niciodată un cuvânt mai adevărat spus, dacă sunteți pe o misiune de a crește sănătate a face propriul suc de lucerna verde la domiciliu va fi o armă puternică în arsenalul dvs. de vitalitate optimă! Deci, cum a face tu-l cresc? OK! Acesta este ghidul quickie PC a lui.

Credem că pentru un cuplu de oameni în căutarea de a crește nivelul de sănătate de care aveți nevoie pentru a începe de trei tăvi de lucerna verde la fiecare trei zile, astfel încât să aveți trei tăvi de maturare, la aproximativ momentul potrivit! Sa planul de 3x3x3!

Simplu macerat peste noapte semințe lucerna verde pentru a obține procesul de germinare rulare, apoi răspândit semințele pe o tavă ghiveci cu un centimetru de compost în partea de jos. Le uzi din nou atunci când plantate, nu este nevoie să le acopere cu mai solului. Eu folosesc tava ghiveci standard, de la centrul de grădină.

Cand e frig afara, lucerna verde va creste foarte lent, astfel încât aduce tăvile în timpul nopții pentru a preveni creșterea stagnează totul și stabilirea mucegai în.

“Până când omul duplicate un fir de iarbă, natura poate râde de așa-numita cunoștințele sale științifice”

Thomas Edison (Stii, inventatorul becului)

Lucerna verde este gata să suc în obicei 10-12 de zile sau la o înălțime de aproximativ 10 “(24 cm), pentru a recolta pur și simplu taie iarba de pe la radacina cu un cuțit zimțat. Puteți suc de lucerna verde doar într-un singur storcator burghiu sau un geamăn storcător de viteze, storcătoare centrifugale se va încheia doar cu iarbă dans în jurul în partea de sus!

O treime din iarbă tava vă va oferi două fotografii bune de suc de lucerna verde, eu personal nu-l amesteca cu orice alt suc, e gustul va copleși destul de mult orice alt suc este în. Dacă preferați, puteți amesteca cu orice alte fructe sau suc Veggie, doar să fie pregătiți pentru un verde mai lucerna verdey suc!

Pe cele trei tăvi la fiecare trei zile planul pe care îl va avea trei focuri de o zi, pentru două persoane, acesta este un nivel bun de a menține o sănătate optimă și de detoxifiere. În cazul în care se lupta boala apoi mai este necesară, dar începe încet, suc de lucerna verde este de mai mulți oameni atât de puternici vor experimenta este detoxifiere efecte secundare fie greață sau dureri de cap. Stick cu el, acest lucru este normal.

Ce puteți aștepta? bine uita-te la ea ca aceasta, sunt în creștere propria lucerna verde organic, stoarcere se și bea proaspăt, nu obține mult mai puternic decât atât! Cu un suc organic în direct de la o plantă verde copil pe care îl bei soare în sine! La un suc mai practic nota lucerna verde este un mare multivitamine și minerale suc, va ajuta la reglarea zaharului din sange si va curăți pe un nivel celular! Păstrați celulele fericit și ești în formă bună!

Pulberi și tablete lucerna verde, în mod evident, nu există nici un substitut pentru chestii proaspete, dar face lucerna verde uscat în mod corespunzător este lucruri bune! Acesta poate fi la fel de mare în proteine ​​ca o friptură file, dar fără untura de animale! Uscate veți obține cele mai multe din bunătatea, dar se aplică regula de obicei, nu este nimic mai bun decât în ​​stare proaspătă.

docservis.com.ua/
militarycenter.com.ua/
pillsbank.net/
www.endorphone.com.ua/
www.remmat.com.ua/
endorphone.com.ua/
poliv.ua/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *